Lenormandkaarten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat zijn Lenormandkaarten?

Lenormandkaarten bieden  jou de opportuniteit om vrij gedetailleerd je informatie te geven. Daar waar de Tarotkaarten soms nog enige ruimte openlaten voor speculatie, geven de Lenormandkaarten jou inzicht in je actuele situatie.

Deze orakelkaarten zijn een ‘niet al te moeilijk’ spel om het verleden, het heden en de toekomst mee te voorspellen.

Iedere Lenormandkaart heeft een eigen omschrijving, maar ook de combinatie met de andere kaarten er rond zijn van belang.

Je kan meer te weten komen over hoe je in de liefde staat en bij mogelijke problemen meer inzicht krijgt. Ook kan je een andere benadering ontdekken om weer gelukkiger te worden en  hoe je kan omgaan met je emoties en nog zoveel meer.

 

 

Gilded Reverie of Vergulde Visioenen

De Lenormand "Gilded Reverie" of  "Vergulde Visioenen" is een voortzetting van een lange traditie van kaartlezen die begon eind 18e, begin 19e eeuw.

Met de uitvoering van dit deck willen we zowel de traditie eer bewijzen als een nieuwe visie geven voor de toekomst. De traditie is ontstaan door oude inzichten en nieuwe impulsen/inzichten met elkaar te combineren.

Ondanks de unieke stijl en de variaties in deze Lenormand, is het een deck dat zowel de ervaren Lenormand kaartlezers als beginners eenvoudig zullen kunnen gebruiken.

 

 

Fairy Tail Reverie of Vergulde Visioenen

Het sprookje Lenormand orakel is een g 36-kaart Lenormand dek met een feeën fantasie..

De kaarten hebben strakke gedetailleerde illustraties van mooie feeën in een storybook wereld.

De prachtige betovering van Fairy Magic transformeert dit Lenormand-deck in een ervaring van levendige energieën, mogelijkheden en grenzeloze charme.

Ze zijn gebaseerd op het originele Lenormand-systeem, maar bijgewerkt met de weelderige sprookjeskunst van Davide Corsi, en zullen deze kaarten je ademloos achterlaten.

Het Orakel van de Liefde

 

 

Het orakel van de liefde bevat 44 kaarten die je inspireren in de liefde. Ze leren je hoe je om kunt gaan met je meest intieme relaties.

Het Orakel van de Liefde werd ontworpen door T. Carmine Salerno. Zij ontwierp 44 hartvormige kaarten met prachtige tekeningen en inspirerende teksten die je kunnen helpen een antwoord te vinden op een liefdesvraag waar je mee rondloopt.

Het is belangrijk dat je een duidelijke vraag stelt voordat je het orakel raadpleegt. Het Orakel van de Liefde werkt het sterkste, wanneer je een open vraag stelt over jezelf. Het kan geen kwaad om iedere dag een kaartje te trekken.

 

 

 

 

Spirituele Inzichtkaarten

 

 

De inspirerende kaarten zullen je helpen om de antwoorden te vinden die je nodig hebt.

Ze loodsen je voorbij de obstakels die het leven op je pad werpt.

Vraag om een verhelderend antwoord op je levensvraag, kies de kaart, bedank en laat je leiden door de spirituele inzichten …